07 juli 2008

3-ON-3 TORNOOI : MOORSELE

Voor het derde jaar op rij tekenden de Breekijzers present op het 3on3 tornooi te Moorsele.  Het werd een blij weerzien met ondermeer de Fristi Boys en de plaatselijke veteranenploeg.

 

Johan, Dirk, Joachim en Christoph vormden het te duchten Breekijzer team … en de tegenstand heeft het geweten, nu ja op eentje na dan toch !  Ondanks het plaatselijk initiatief om goedkoop Jupiler ter beschikking te stellen en het feit dat wij de organiserende club hun kas enigszins met graagte hielpen te vullen, walsten we relatief makkelijk doorheen onze poulewedstrijden. 

 

De halve finale dienden we tegen Deschepper Junior af te haspelen.  De Wibac Youngsters tegen de Breekijzers, ofte fysieke kracht tegen ervaring.  Na 1 velenging haalde de ervaring het met amper 1 puntje verschil van het jonge talent.

 

De opeenstapeling van het aantal wedstrijden en de tomeloze inzet lieten hun sporen na in de finale.  De 4-puntenkloof in de eerste minuut van de finale, was tevens het verschil bij het eindsignaal van de wedstrijd.  Tussenin slaagden we erin om gelijke tred te houden.

 

Op 3 edities haalden we 2 maal de finale.  Volgend jaar gaan we met nog meer volk voor nog meer ambiance en … goud.  Nog een woordje van dank trouwens aan onze talrijke supporters.

09:20 Gepost door De Blogmaster | Permalink | Commentaren (1) | Tags: basketbal |  Facebook |

Commentaren

Was erbij en zag dat het goed was :-)
Enorme inzet van alle 4 onze breekers in een prachtige welgekende 3on3 sfeer , proficiat guys !

Gepost door: may | 08 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.