12 november 2009

TORNOOIWINST VOOR DE BREEKIJZERS

De Breekijzers hebben gisteren met succes hun titel van vorig jaar op het herdenkingstornooi Bart Lewyllie te Wijtschate verlengd

In de schiftingswedstrijd met het oog op kwalificatie voor de finale werd de maat genomen van Koksijde en dit ondanks het verlies van Peter Lecompte met een schouderblessure tijdens de wedstrijd. Het werd een spannende wedstrijd waarbij de Breekijzers slechts in het 4de quarter definitief afstand konden nemen van de tegenstander. Het eerste quarter ging integraal naar de ploeg uit Koksijde, die aantrad met een paar spelers die nog in 3de provinciale actief zijn. Op het einde van het tweede quarter en het derde quarter pakten de groenhemden echter uit met een goeie defence, waardoor Koksijde een tiental minuten geen bal door de korf gewerkt kreeg. Dé man van de wedstrijd was ongetwijfeld Joachim. Bij het eindsignaal hingen de bordjes 59 - 50.

In de finale lieten we een nipte winst optekenen tegen de organiserende ploeg "The Cats Wijtschate". Na een makkelijke start werd slechts in de allerlaatste minuut de winst veilig gesteld. We noteren in deze wedstrijd alvast de 3-punters van Patrick en de koelbloedigheid van Joachim in de slotfaze. Bij het verlossende eindsignaal was de score 47 - 45.

Speelden mee : May, Kristof G, Christoph, Ollie, Joachim, Peter, Alex, Gino, Ringo, Patrick.

Alle uitslagen :

The Cats Wijtschate 39 - 38 Dixivetz Diksmuide (schiftingswedstrijd)

BBC Koksijde 50 - 59 De Breekijzers (schiftingswedstrijd)

BBC Koksijde 53 - 56 Dixivetz Diksmuide (troosting)

De Breekijzers 47 - 45 The Cats Wijtschate (finale)

Via de link "foto's" kunnen alle foto's van het tornooi worden bekeken.

12:12 Gepost door De Blogmaster | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tornooi the cats wijtschate |  Facebook |

Commentaren

sterkte aan Peter met de pijnlijke blessure, we hebben je alleszinds gemist in de tweede match

Gepost door: Alex | 12 november 2009

De commentaren zijn gesloten.