20 november 2009

BREEKIJZERS 41 - 44 FYXING VELDEGEM

Slechts 7 dappere Breekijzers betraden de Winkelse basketball arena om de sportieve handschoen op te nemen tegen Fyxing Veldegem. Een David tegen Goliath verhaal, waarbij de geschiedenis zich net niet herhaalde.

Het zat de Breekers sportief tegen ... al van bij de wedstrijdaanvang liep Joachim een kwetsuur op, waardoor we reeds vroeg verplicht werden het tempo uit de wedstrijd te houden. Het eerste quarter werd afgesloten met een 12 - 11 score. In het tweede quarter viel ondergetekende uit met een dijblessure, waardoor de reeds geringe wisselopties bijna helemaal kwamen te vervallen. De rust werd bereikt met een nipte 23 - 22 voorsprong.

Murphy verdacht er ons van om nog niet genoeg rampspoed te hebben gehad en liet zijn wet nog eens op ons team van toepassing zijn. In het derde quarter sloeg ook het noodlot toe bij Ollie. ook hij zag je trekke-benend over het veld zwoegen.  Een quarter waarbij er door beide ploegen nauwelijks werd gescoord.

In het vierde quarter geraakten bij de bezoekers de gemoederen een beetje verhit, onze spelers konden echter de kalmte bewaren. Het werd ultiem een nipte nederlaag, maar vanuit onze underdog positie mogen we ons terecht tot de morele winnaars van deze wedstrijd uitroepen.

Speelden mee : Chris, Kristof VM, Gino, Ringo, Christoph, Ollie, Joachim

De Breekijzers-ziekenboeg begint zo stilaan vol te lopen : Dirk, Jurgen, Wim, Peter, Christoph, Ollie, Joachim, Johan.

08:51 Gepost door De Blogmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.