11 december 2009

BREEKIJZERS 69 - 62 IZEGEM

Voor het treffen tegen de buren van Izegem konden de Breekijzers rekenen op een ruime kern. De tegenstander oogde jong en had zelfs een aantal nog actieve spelers in hun rangen.

In de aanvangsfaze domineerden de Breekijzers dankzij een trefzekere Chris en Ollie. Naarmate het eindsignaal van het eerste quarter in zicht kwam, naderden de bezoekers om finaal met een 14 - 15 voorsprong voor een eerste keer werd gerust.

Na een gelijkopgaand tweede quarter waarbij geen van beide teams erin slaagde om een kloofje te slaan toonden de bordjes aan de rust een voorsprong voor Izegem (28 - 32). Joachim vervloekte de zeemvellen bal. De matchbal werd zorgvuldig verstopt en met nieuwe moed en vooral een nieuwe bal kon aan de tweede helft begonnen worden.

Het werd ei-na een desastreuse balwissel. Tijdens het derde quarter slaagden de bezoekers erin door middel van 3-punters een 15-punten te kloof uit te diepen. De bezoekers begonnen reeds van de wenkende overwinning te proeven, maar dat was zonder een sublieme Joachim gerekend die de kloof naar het einde van het derde quarter opnieuw binnen de perken wist te krijgen (46-54).

In het verder quarter werd er collectief heel sterk gepresteerd. Zowel verdedigend als aanvallend klopte het plaatje. Uiteindelijk lieten 8 spelers een score achter hun naam noteren. De veer bij Izegem was gebroken en het werd nog een waar Breekijzer recital.

Alvast een dikke proficiat voor de geleverde prestatie !

Speelden mee : Joachim, Olly, Chris, Kristof VM, Peter, May, Carlos, Ringo, Gino en Johan

13:06 Gepost door De Blogmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.